MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret çıkışına İzmir desteği!
Yerel Yönetimler
26 Aralık 2020 Cumartesi 14:58

Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret çıkışına İzmir desteği!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretin 3100 TL ve vergiden muaf olması yünündeki önerisi İzmir'de hemen karşılık buldu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, asgari ücreti 3 bin 500 TL olarak uygulayacaklarını açıkladı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da "CHP Genel Başkanımızın 3 bin 100 TL asgari ücret ödeme tavziyesine Bornova Belediyesi olarak bire bir uyma ve uygulama konusunda kararlıyız" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretin 3100 TL ve vergiden muaf olması yünündeki önerisi İzmir'de hemen karşılık buldu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, asgari ücreti 3 bin 500 TL olarak uygulayacaklarını açıkladı.

(Fotoğrafta: Konak Belediye Başkanı Abdül Batur işçilerle yakın diyaloğuyla biliniyor)

Başkan Batur, şu ifadeleri kullandı: "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret 3100 TL ve vergiden muaf olması yönündeki önerisini ben de destekliyorum. Aynı zamanda emekçi kardeşlerimizin yanında mücadele eden sendikalarımızın yanında olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Biz de Konak Belediyesi olarak asgari ücreti 3 bin 500 TL olarak uyguluyoruz. Bu sosyal demokrat belediyecilik anlayışının tüm Türkiye'ye  ve tüm emekçilere bir an önce yansıması en büyük dileğimiz."

(Fotoğrafta: İş dünyasından gelen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, işçiler ve işçi sendikalarıyla yakın bir çalışma stratejisi izliyor)

BAŞKAN İDUĞ: KARARLIYIZ!
Kılıçdaroğlu'nun asgari ücret önerisine Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan da destek geldi. Başkan İduğ, "CHP Genel Başkanımızın 3 bin 100 TL asgari ücret ödeme tavziyesine Bornova Belediyesi olarak bire bir uyma ve uygulama konusunda kararlıyız. Türkiye'de işletmelerin açılıp kapanma süresi 4 yıldır. Dolayısıyla istihdamdaki sürdürülebilir çalışmanın olabilmesi için işverenin vergi yükünün azaltılması, çalışanın 3100 TL'nin üzerinde ücret alarak daha refah bir hayat yaşamasını öneriyorum. Bornova Belediyesi olarak çalışanın, üretenin yanındayız" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir