MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: BU ÖLÜMÜN SORUMLUSU SENSİN!
Güncel
6 Nisan 2021 Salı 14:32

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: BU ÖLÜMÜN SORUMLUSU SENSİN!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de "hastanede yatak bulunmadığı için" hayatını kaybettiği iddia edilen Aslı Özkısırlar'la ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Kılıçdaroğlu, "21'nci yüzyıl Türkiye'sinde bu genç kızımıza yatak bulamadık ve hayatını kaybetti. Kim sorumlusu? Gene diyecek Bay Kemal sorumlusu… Bunun sorumlusu sensin sen! Sen yönetiyorsun memleketi" dedi.

İzmir’de takı satarak hayatını sürdüren ve romatizmal rahatsızlığının ardından hastanede yatak bulunmadığı için hayatını kaybettiği öne sürülen Aslı Özkısırlar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da gündemindeydi. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Özkısırlar'ın ölümüyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Kılıçdaroğlu, "Yatarak tedavi olması lazım ancak bir türlü tedavi olamıyor. Sonunda da 'Nerdeyse 10 günden fazladır hastaneye yatış için bekliyorum. Yatak yok. Ama siz yapın kongrenizi. Benim çektiğim ağrının eziyetin ne önemi var sonuçta. Sürünerek ölürsünüz umarım' diye paylaşım yapıyor. 21'nci yüzyıl Türkiyesi'nde bu genç kızımıza yatak bulamadık ve hayatını kaybetti. Kim sorumlusu? Gene diyecek Bay Kemal sorumlusu… Bunun sorumlusu sensin sen, sen yönetiyorsun memleketi. Sırtı kalın olanlara, dayısı olanlara ambulans uçak hazır, yatakları hazır… Peki garibanlara? Dayısı olmayanlar, fakir fukaralara? Kim onların dertlerini dile getirecek? Ben getireceğim, biz savunacağız. Dostlarımız ile birlikte. Diyorlar ya dostlarınız kim diye. Bu ülkenin esnafı, milleti, halkı, bakkalıdır bizim dostumuz" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir