MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaretçi!
Politika
1 Ekim 2020 Perşembe 20:40

Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaretçi!

FETÖ üyeliğinden ceza alan CHP'li eski Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, tahliye olduktan sonra ikinci kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. "27'nci dönem 4'ncü yasama yılı münasebetiyle Urlalıların selamını götürdük" diyen Oğuz'un CHP liderini ziyareti akıllarda soru işareti bıraktı.

SONKALEİZMİR- FETÖ terör örgütüne üye olmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz, geçen 3 Temmuz'da yurt dışı yasağı konularak tahliye edilmişti. Yaklaşık 10 gün sonra Ankara'ya gidip CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Burak Oğuz, aklanacağına inandığını söylemişti. Önceki günlerde hakkındaki verilen hükme ilişkin gerekçeli karar da hazırlanan Burak Oğuz, bugün yeniden Ankara'ya çıkarma yaptı.

Cezaevinden çıktıktan sonra ikinci kez CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Oğuz, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu TBMM’nin bugün başlayan 27.dönem 4. yasama yılı münasebetiyle makamında ziyaret ederek Urlalıların selamını götürdük; Kendisinin de sevgi ve selamlarını getirdik" açıklamasını yaptı.

Ancak, Oğuz'un Kılıçdaroğlu'nu ikinci kez ziyareti akıllarda soru işareti bıraktı.

CHP'LİLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Burak Oğuz'un tutuklanması ve görevden uzaklaştırılmasının ardından Urla Belediye Başkanlığı görevine Urla Kaymakamı Önder Can atanmıştı. Sonrasında, Urla'da bir değerlendirme toplantısı yapan CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Orhan Sarıbal ile CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, öfkeli CHP'lilerin tepkisini çekmişti. Urlalı CHP'liler, alınan çok yüksek orandaki oya rağmen belediyenin kayyum eliyle AK Parti'ye hediye edildiğini savup CHP yöneticilerini ve Burak Oğuz'u suçlamıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir