MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'na İzmir'den maaile ziyaret...
Güncel
27 Ekim 2022 Perşembe 12:21

Kılıçdaroğlu'na İzmir'den maaile ziyaret...

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, oğulları, gelini ve 3 torunu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ankara'da, CHP Genel Merkezi'nde buluşan Kılıçdaroğlu ile Sertel ailesinin samimi ve sıcak diyalogları dikkati çekti.

CHP Genel Merkezi'ndeki o ziyaretin fotoğraflarını CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel sosyal medya hesabından paylaştı. Sertel ailesinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na küçük ama manevi değeri yüksek, kıymetli hediyeler verdiği görüldü. Kılıçdaroğlu, Atila Sertel'in torunlarını da kucağına alıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Atila Sertel, samimi ve sıcak anlara sahne olan ziyaretle ilgili, "Oğullarım Özmen, Özgür, kızım Özden, torunlarım Atlas, Demir ve Deniz ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik ve anı fotoğrafı çektirdik. Kemal Kılıçdaroğlu sizi seviyoruz, sayıyoruz" mesajını paylaştı.

EN ACI GÜNÜNDE DE YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

CHP'nin İzmir'deki en çalışkan vekillerinden Atila Sertel, geçtiğimiz yıl çok sevdiği eşi Ziynet Sertel'i kaybetmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İzmir'deki cenaze törenine katılarak Atila Sertel'i yalnız bırakmamıştı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR (görsele tıklayınız)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir