MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu: Biz hazırız, AK Parti, MHP hazır mı?
Politika
25 Ağustos 2023 Cuma 20:31

Kılıçdaroğlu: Biz hazırız, AK Parti, MHP hazır mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi... Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız… Kamuoyu önünde soruyoruz. Ak Parti hazır mı? MHP hazır mı?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi'ndeki makamında bir araya geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar eşlik etti.



“BİZ HAZIRIZ… AK PARTİ, MHP HAZIR MI?”

Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin fotoğrafları Twitter hesabında paylaştı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları belirtti:

* “Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Uzman erbaşlar; yurt içinde, Irak'ta, Suriye'de, Libya'da subay, astsubay ve askerlerle birlikte ön saflarda mücadele ediyorlar…

* Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi… Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız… Kamuoyu önünde soruyoruz. Ak Parti hazır mı? MHP hazır mı?”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir