MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kendisini öldü göstermek için benzerini öldürdü!
Dünya
2 Şubat 2023 Perşembe 09:04

Kendisini öldü göstermek için benzerini öldürdü!

Almanya'da polis çok ilginç bir cinayeti aydınlattı. İddialara göre resmi olarak ölü görünmek isteyen bir kadın, kendisine benzeyen bir başka kadını öldürdü.

Geçen yıl ağustos ayında Almanya'nın güneyindeki Ingolstadt kentinde polis park halindeki bir otomobilde kanlar içinde bir kadın cesedi bulundu. Kadının 50'den fazla kez bıçaklandığı tespit edilirken kimliği Irak asıllı bir Alman olan Sharaban K. olarak açıklandı.

Sharaban K.'nin aile üyeleri 23 yaşındaki genç kadının cesedini teşhis etti. Daha sonra yapılan otopsi raporu ise ortada şüpheli bir durumun olduğuna işaret ediyordu. Otopsiden sonra kurbanın komşu Baden-Württemberg eyaletindeki Heilbronn'dan yine 23 yaşındaki Cezayirli bir güzellik blog yazarı olan Khadidja O. olduğu tespit edildi.

Polisin ortaya çıkardığı bilgilere göre iki kadın da birbirine çok benziyordu. İkisi de esmer tenli, düz siyah uzun saçlı ve özellikle ağır makyajlarıyla "çarpıcı bir şekilde birbirine benziyordu."

Yetkililer 19 Ağustos 2022'de Sharaban K. ve onun erkek arkadaşı Sheqir K.'yı tutukladı ancak şimdiye kadar kamuoyuna bir açıklama yapılmadı. 

Ingolstadt eyalet savcılığından Veronika Grieser birkaç gün önce yaptığı açıklamada, "Soruşturmalar, sanığın (Sharaban K.) bir aile anlaşmazlığı nedeniyle saklanmak istediğini ve bu amaçla kendi ölümünü taklit etmek istediğini varsaymamıza yol açtı." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir