MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'ya yeni kiraz alım merkezi
Yerel Yönetimler
21 Nisan 2021 Çarşamba 13:26

Kemalpaşa'ya yeni kiraz alım merkezi

Kemalpaşa Belediyesi, Armutlu’da bulunan ve baştan aşağı yenilediği kiraz alım merkezini kısa süre içerisinde üretici ve yurttaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor

İzmir Kemalpaşa Belediyesi’nin, Armutlu Mahallesi’nde yıkıp yeniden inşa ettiği kiraz alım merkezi çalışmalarında sona gelindi. 10 kişilik ekibin çalıştığı, bin 200 metrekare alan üzerine yapılan yeni kiraz alım merkezi içerisinde 24 dükkan bulunuyor. Yaklaşık bir aydır çalışma yürütülen merkezde yeni çay ocağı ve tuvaletler de yapıldı.

"KİRAZ MEVSİMİNE YETİŞECEK"

Çalışmaları yerinde inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, merkezin hayırlı olmasını diledi. Karakayalı, "Kiraz mevsimi yaklaşırken ilçemizde kiraz üreticilerimizin gönül rahatlığıyla bahçesinden meyvesini getirebileceği bir kiraz alım merkezini hizmetinize sunmak için çalışıyoruz. Yapımına sil baştan başlanan kiraz alım merkezimiz Armutlu’muza yakışır bir biçimde tamamlanarak kiraz mevsimine yetişmiş olacak. Çiftçilik yapan vatandaşlarımıza bereketli bir kiraz mevsimi diliyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir