MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'da parklar yenileniyor...
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 10:53

Kemalpaşa'da parklar yenileniyor...

Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda yenileme, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor

Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda kapsamlı yenileme, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Nephan Taşlı Parkı’nda hummalı bir çalışma yürüten ekipler, ilk etapta Hakan Çelik  Parkı ve Arif Aldiker Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yürütülen çalışmalar kapsamında çim ekimi, zemin yenileme ile yıpranan oyuncakların, bankların ve çöp kovalarının bakım, onarım ve boyama işlemleri gerçekleştiriliyor. İşlemlerin bir kısmı yerinde yapılırken, kalan kısmı Kemalpaşa Belediyesi’ne ait şantiye alanında sürdürülüyor. Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden aktarılan bilgiye göre; Kemalpaşa’da bulunan tüm parklar kontrol edilerek tüm eksikler en kısa zamanda giderilip, Kemalpaşalıların hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlandığında parkların estetik ve modern görünüme kavuşması hedefleniyor.

NEPHAN TAŞLI PARKI’NA MİNİ FUTBOL SAHASI

Kemalpaşa Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Nephan Taşlı Parkı’nda, alana ilave olarak 130 m2’lik mini futbol sahası yapımı gerçekleştiriyor. Çocukların trafiğe açık sokaklarda oynamak yerine daha güvenli ortamlarda sportif aktivitelerini yapmalarını sağlayacak olan mini futbol sahası ile birlikte parkta çim yapısı da korunmuş olacak.  

“DAHA MODERN VE BAKIMLI PARKLAR”

Parklardaki zemin yenileme çalışmalarını inceleyerek, parkların daha modern bir hale getirildiğini vurgulayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, “İlçemize yakın zamanda kazandıracağımız 3 yeni parkın dışında mevcut parklarda yoğun bir çalışma temposu mevcut. Çalışmalara, ilçemizin merkezindeki parklardan başlayan ekiplerimiz, zemin çalışmalarından, boyama çalışmalarına kadar A’dan Z’ye tüm parklarımızı yenileyecek. Ekiplerimiz tarafından güvenlik önlemleri sağlanarak gerçekleştirilen çalışmalar sona erdiğinde çocuklarımız daha temiz ve güvenli bir ortamda oyun oynamanın keyfini çıkaracak. Parklarımız daha bakımlı ve modern görünecek. Çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.’’ Dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir