MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'da dikkat çeken buluşma! KARAKAYALI VE CHP'YE TAM DESTEK!
Güncel
13 Mart 2023 Pazartesi 12:26

Kemalpaşa'da dikkat çeken buluşma! KARAKAYALI VE CHP'YE TAM DESTEK!

Yerel seçimlerde yaklaşık 800 oy ile CHP adayı Rıdvan Karakayalı'nın ipi göğüslediği İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde siyaset yeniden şekilleniyor. Önceki gün, Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı'ya destek amacıyla 800 kişinin katılımıyla bir kahvaltı düzenlendi. Etkinliğe ilçede AK Partili kimliği ile bilinen çok sayıda kişinin katılması, seçimde Karakayalı ve CHP'ye tam destek vereceklerini açıklaması dikkat çekti.

SONKALEİZMİR- Yerel seçimlerde yaklaşık 800 oy ile CHP adayı Rıdvan Karakayalı'nın ipi göğüslediği İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde siyaset yeniden şekilleniyor. Önceki gün, Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı'ya destek amacıyla 800 kişinin katılımıyla bir kahvaltı düzenlendi. Etkinliğe ilçede AK Partili kimliği ile bilinen çok sayıda kişinin katılması, seçimde Karakayalı ve CHP'ye tam destek vereceklerini açıklaması dikkat çekti.

Kemalpaşa'da AK Parti’den önemli isimlerin de yer aldığı yaklaşık 800 kişi Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya destek amacıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu. Başkan Karakayalı, masaları dolaşarak yurttaşları tek tek selamlarken, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yurttaşlar yaklaşan seçim dönemi ve sonrasında Karakayalı’ya ve CHP'ye tam destek vereceklerini belirtti.

‘’AK PARTİ ÜYESİYDİM İSTİFA ETTİM’’

Kemalpaşa Kadırga Restoran’da düzenlenen kahvaltıda konuşan iş insan İsmail Güler, kendisi ile birlikte kahvaltıya katılım gösteren hemşerileri ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya teşekkürlerini sundu. Güler, “Başkanımız Sayın Karakayalı’ya destek amacıyla bu organizasyonu düzenledik.  Ak Parti üyesiydim. İstifa ettim. Ailece ve dostlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmek için dosyalarımızı hazırladık. Bugün 800 kişi ile birlikte Başkan Karakayalı’ya destek amaçlı bir kahvaltı düzenleyerek bir araya geldik. Kısa ve orta vadede hepimiz CHP’ye geçeceğiz. CHP'ye toplu bir şekilde üye olarak, katılım sağlayacağız" dedi.

KARAKAYALI: ARTIK BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ

Kendisine destek amacıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonu için İş İnsanı İsmail Güler ile katılan herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ise “Bugün bir araya geldiğimiz Kemalpaşalı kardeşlerimle zaman zaman bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk. Birçok ailenin ve dostlarının bizim yanımızda olmak istediklerini belirttiler. Bu sürecin neticesinde bugün burada 800 kişiye yakın bir katılım ile vatandaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. İnşallah bundan sonra hem genelde ve yerel de beraber çalışmaya karar verdik. Beraber üretmeye karar verdik. Kul hakkı yemeden, dürüstçe namusluca, insanları ayrıştırmadan bütün olarak, bir ve beraber olacağız. Önümüzdeki günlerde dosyalar hazırlanacak. Çok büyük bir kitle ile CHP çatısı altında beraber yol almaya çalışacağız.  Toplu rozet takma töreni gerçekleştireceğiz. Bana duydukları güven için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir