MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'da 23 Nisan coşkusu!
Yerel Yönetimler
24 Nisan 2023 Pazartesi 13:13

Kemalpaşa'da 23 Nisan coşkusu!

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda kurulan oyun parkurları ile doyasıya eğlenen çocuklar canlı langırt, şişme kaydıraklar, rodeo, trambolinler, tırmanma dağları gibi oyun parkurlarında unutulmaz bir gün geçirdi. Çocuk atölyelerinde yüz boyama etkinliği renkli görüntüler oluştururken çeşitli maskotlar, çocuklar için danslar ve yarışmalar düzenledi. Ücretsiz mısır ve pamuk şeker ikramının gün boyu sürdüğü organizasyonda Kemalpaşa'nın çeşitli mahallerlerinden yaşayan minikler ile ilçeye deprem bölgesinden gelen çocuklar servisler ile alana taşındı. Organizasyon DJ performansı ve 23 Nisan şiirleri ile son buldu.

Etkinliğe gelerek miniklerin neşesine ortak olan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, üretici kadın pazarında stant açan esnaflar ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Çocukların yoğun ilgisi nedeniyle alandan uzun süre ayrılmayan Başkan Karakayalı miniklerle tek tek ilgilendi.

‘23 NİSAN RUHUNU YAŞATIYORUZ’

Çocukların 23 Nisan ruhunu derinden yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karakayalı, ‘’Bizim için önemi çok büyük olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği şekilde çocukların günü olduğunu unutmadan tüm plan ve programımızı onların mutluluğunu önceleyerek oluşturduk. İlçemizin her yerinde yüzlerce miniğimiz oluşturduğumuz etkinlik alanında buluştu. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir