MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa Belediyesi'nden deprem yardımı açıklaması!
Yerel Yönetimler
15 Şubat 2023 Çarşamba 17:51

Kemalpaşa Belediyesi'nden deprem yardımı açıklaması!

Kemalpaşa Belediyesi, deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili sosyal medyada paylaşılan videoyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada ilk 2 günde gönderilen yardımların AFAD'a ulaştırıldığı daha sonra gönderilerenlerin ise 30 kişilik ekiple vatandaşa elden teslim edildiği belirtildi. 

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde;

''Sabah saatlerinden itibaren ilçemizden deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili paylaşılmakta olan ve kurumumuzu zan altında bırakan ilgili video tarafımıza ulaşmış ve gerekli incelemeler başlatılmıştır. Depremin hemen ardından başlatılan çalışmalarda ilk 2 gün toplanan yardım malzemeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla AFAD yetkililerine teslim edilmiştir. Bölgede yaşanan ve yaşanması muhtemel koordinasyon eksiklikleri göz önünde bulundurulduğundan, depremin 3. Gününden itibaren toplanan yardımlar, yaklaşık 30 kişilik yardım ekibimiz tarafından teslim alınarak vatandaşlara ilk elden ulaştırılmıştır. 

Bahsi geçen videonun aksine ilk andan itibaren yardımlarımızın doğrudan depremzedelere ulaştığına dair vatandaşlarımızdan çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı almaktayız. Yaklaşık 1 haftalık çalışmalarda insanüstü bir gayretle emek veren tüm çalışanlarımızın ve gönüllü vatandaşlarımızın emanetine sahip çıktığımızı açıklıkla belirtmek isteriz.''
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir