MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Katar yolcusu kalmasın
Spor
14 Şubat 2020 Cuma 11:04

Katar yolcusu kalmasın

Altınordu U16 takımı, Barcelona, Real Madrid, Paris Saint Germain ve Inter gibi dünya devlerinin yer aldığı Alkaas Cup’ta mücadele edecek.

ALTINORDU Futbol Akademisi (ALFA) U16 takımı, dünyaca ünlü kulüplerin yer aldığı Alkass Cup için Katar’a gitti. 12 ekibin mücadele edeceği dev turnuvada C Grubu’nda Inter ve Mohammed VI Futbol Akademi ile birlikte yer alıyor. A Grubu’nda Aspire Akademi, Rangers, Suwon Samsung, B Grubu’nda Paris Saint Germain, Barcelona, Kashiwa Reysol, D Grubu’nda ise Real Madrid, Zenit ve Sporting bulunuyor. Altınordu 16 Şubat Pazar günü 16.45’te Mohammed VI Futbol Akademi, 18 Şubat Salı aynı saatte Inter ile oynayacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler, çarşamba günü başlayacak final serisine kalacak. Altınordu U16 takımı kadrosunda Atahan Arslan, Serhat Öztaşdelen, Furkan Yöntem, Berke Kılıç, Muhammed Zişan Turan, İlker Akar, Kayra Gökgöz, Arda Kırgıl, Hakan Öztürk, Hasan Berat Kayalı, Yunus Sekmen, Kerem Erdem, Talha Yılmaz, Mustafa Kocabaş, Seçkin Batuhan Fırıncı, Ersin Poyraz Ersoy, Ahmet Şahin ve Melis Serhat İştar yer alıyor. ALFA 2. Dönem İdari Direktörü Halit Eroğlu’nun başkanlık yapacağı kafilede Dış Etkinlikler Yönetmeni Murat Korkmaz, U16 Teknik Sorumlusu Murat Özkütükçü, U16 Antrenörü Yasin Efendiler, Atletik Performans Antrenörü Emre Recep Ali Demirci, Kaleci Antrenörü Eser Altın ile Masör Osman Duran da bulunuyor.

CORENDON AIRLINES LOGOLU FORMALAR

Bu arada U16 takımının Alkass Cup’ta giyeceği formaların göğsünde Corendon Airlines reklamları yer alacak. Böylelikle Altınordu ile Corendon Airlines arasında yapılan sponsorluk sözleşmesinin bir adımı daha gerçekleşecek. Bundan böyle tüm ALFA ekipleri, yurt dışı turnuvalarında Corendon Airlines logolu formalarla sahaya çıkacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir