MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'ya Fenerbahçeli şube başkanı!
Spor
11 Ağustos 2020 Salı 17:13

Karşıyaka'ya Fenerbahçeli şube başkanı!

Karşıyaka'da basketbol şube başkanlığını Ahmet Eriş'ten devralan Cem Karas'ın Fenerbahçe şapkalı fotoğrafı yeşil-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada kısa sürede büyük etkileşim alan fotoğrafla ilgili,  'Fenerbahçe taraftarı olan birinin Karşıyaka'da ne işi var" yorumları yapıldı 

SONKALEİZMİR-Kasım ayında genel kurula gitmeye hazırlanan Karşıyaka'da basketbol şube yönetiminde yaşanan değişim taraftarın tepkisini çekti. Geçen sezon basketbol şube başkanlığını yürüten Ahmet Eriş, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın da katıldığı toplantı sonrası görevi Cem Karas'a devretti. Geçmişte çeşitli dönemlerde basketbol şube ve ana yönetimde görevler alan Karas'ın sosyal medyaya düşen Fenerbahçe şapkalı fotoğrafı ise yeşil-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar, sosyal medyada "Fenerbahçe taraftarı olan birisinin Karşıyaka basketbol şubede ne işi var" yorumlarını yaptı.
Karşıyakalı taraftarlar, futbolda takımı Play-Off finaline taşıyan teknik direktör Soner Tolungüç'le yolların ayrılmasının ardından da yönetime tepki göstermişti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir