MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'nın simge isimlerinden Ateş Özerk için yer arayışı...
Güncel
19 Eylül 2024 Perşembe 12:50

Karşıyaka'nın simge isimlerinden Ateş Özerk için yer arayışı...

Karşıyaka'da uzun yıllar basketbol oynayıp, yöneticiliğe geçiş yaparak kulübe 30 yıla yakın hizmet eden Ateş Özerk, bir süredir yoğun bakımda yattığı Alsancak Devlet Hastanesi'nden taburcu olmaya hazırlanıyor. Ağır bir rahatsızlık sürecinden sonra özel bakım ihtiyacı doğan Ateş Özerk için yaşamının geri kalanını huzurla geçirebileceği bir yer aranıyor. 

SONKALEİZMİR-Altyapısından yetişip basketbol oynadığı Karşıyaka Spor Kulübü'nde uzun yıllar yöneticilik yapan kulübün simge isimlerinden Ateş Özerk, Eylül ayı başında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. 

Uzun süre yoğun bakımda yattıktan sonra tedaviye olumlu yanıt veren Ateş Özerk'in hastaneden taburcu olacağı ancak özel bakım gerektirdiği için kendisine yer arandığı öğrenildi. 

Karşıyaka Belediyesi Basketbol Şube Başkanı Ediz Baksi'nin Özerk'in durumu ile yakından ilgilendiği, yeşil-kırmızılı kulübün de durumu takip ettiği belirtildi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2022 yılında boşalttığı Zübeyde Hanım Huzurevi'nin durumu nedeniyle ilk etapta Karşıyaka'da uygun yer bulunamadığı ancak arayışın sürdüğü öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir