MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da tesisler de beklemede
Spor
10 Haziran 2025 Salı 13:43

Karşıyaka'da tesisler de beklemede

Play-Off'tan yine eli boş dönerek üst üste 8'inci sezon 3'üncü Lig'de oynamaya hazırlanan Karşıyaka'da 29 Mayıs'ta yapılan kongrede kulübe başkan adayı bulunamayınca tesislerde yapılması beklenen bakım ve tadilat çalışmaları da belirsizliğe büründü

Yönetimsiz kalan, 19 Haziran'da yeniden toplanacak genel kurul öncesi henüz bir adayın da çıkmadığı yeşil-kırmızılılarda Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin acilen elden geçirilmesi şart.

Geçen sezon ara ekim yapılmayan tesislerdeki antrenman sahasının çim zemininin ağır bakımdan geçerek sezon öncesine hazır olması gerekiyor. Saha hazır durumda olmazsa Kaf-Kaf sezon hazırlıklarının ilk bölümünü tesislerinde yapamama tehlikesiyle karşı karşıya. Tesislerde futbolcular ve teknik heyetin konakladığı odaların da tadilata girerek yenilenmesi lazım. Antrenmanlara temmuz ayının ortasında başlaması gereken Karşıyaka'nın önünde tesisleri ve sahayı hazır hale getirmesi için kongrenin ardından 1 aydan kısa süre kalacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir