MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da stat mitingine geri sayım!
Spor
25 Mart 2024 Pazartesi 12:38

Karşıyaka'da stat mitingine geri sayım!

İzmir'de Karşıyaka Spor Kulübü camiası, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi tüm adaylara yıllardır bekledikleri yeni stadyum talebini en kapsamlı şekilde haykırmak için düzenleyeceği eşi görülmemiş stat mitinginde geri sayıma geçti. 

Yeşil-kırmızılı taraftarlar seçim arifesinde 28 Mart Perşembe akşamı Başkan İlker Ergüllü ve yönetimin de katılımıyla ilk kez taraftar mitingi düzenleyecek. Kortej eşliğinde 2015 yılında yeni stat projesi kapsamında yıkılıp yapılamayınca atıl kalan eski İlçe Stadı'nın arazisine yürüyecek Karşıyakalılar, saat 20.30'da Türkiye'nin ilk taraftar mitingini gerçekleştirecek. Karşıyaka, siyasi parti ayırt etmeksizin tüm adaylardan stat projesinin hayata geçmesini isteyecek.

Kentte yeni stat talebini 1998 yılında ilk dile getiren kulüp olan Karşıyaka'nın hayali rakipleri süreç içinde kendisinden çok sonra başlayan projelerde modern tesislere sahip olurken gerçekleşmemişti. Birçok arazi gündeme geldikten sonra son olarak İlçe Stadı arazisine yapılması planlanan yeni stadın Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de açılan davalar, araziyle ilgili sıkıntılar ve aradan geçen süreçteki maliyet farkları yüzünden iptal edilmişti. Zaman içinde davaları olumlu sonuçlanan, araziyle ilgili sorunları çözülüp, 2015 yılında yapılan altyapı çalışmalarıyla ilgili yapı kayıt belgesi çıkarılan projeyle ilgili yeni ihale yapılması isteniyor. Karşıyaka'nın merkezindeki stadyum arazisi 9 yıldır atıl kalıp harabe haline gelmişti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir