MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da kriz... Eski başkan hakkında suç duyurusu!
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2020 Perşembe 14:24

Karşıyaka'da kriz... Eski başkan hakkında suç duyurusu!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cengiz İnşaat’ın şantiye alanından işgaliye ücreti alınmadığı gerekçesiyle eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar hakkında suç duyurusunda bulundu. Firmaya da geriye dönük 13 milyon TL'lik ödeme tebligatı gönderildi

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başkan Tugay, Mavişehir'de belediye mülkleri üzerinde 2 farklı şantiye kuran Cengiz İnşaat'tan 4 yıllık süreçte işgaliye ücreti alınmamasını suç duyurusuna gerekçe olorak gösterdi.
Suç duyurusu ile ilgili dosyaya eski Başkan Akpınar’ın söz konusu yerleri, başkanlık oluru ve tek imzayla Cengiz İnşaat’a tahsis ettiği ve hiçbir ücret almadığına dair belgeler eklendi. Yaklaşık 11 dönümülük şantiye ve konteyner alanlarının 4 yıllık süreçte kullanılması nedeniyle de Cengiz İnşaaat'a 13 milyon TL'lik işgaliye tebligatı gönderildiği öğrenildi. Firmanın ise miktarı yüksek bulduğu ve konuyu yargıya taşıdığı ifade edildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir