MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da korku filmi gibi döngü... Konteynerler boş, çöpler dışarıda!
Yerel Yönetimler
1 Ağustos 2024 Perşembe 00:02

Karşıyaka'da korku filmi gibi döngü... Konteynerler boş, çöpler dışarıda!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçe genelinde 21 ton kapasiteye sahip yer altı konteynerleri ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yanlış kullanım nedeniyle bacası tıkanan konteynerler boş olmasına rağmen etrafa bırakılan çöpler halk sağlığını tehdit eder boyuta gelirken Başkan İşçimenler "Biz izlerken utandık" başlıklı bir video ile farkındalık mesajı verdi. 

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal, yer altı konteynerleri ile ilgili paylaştığı video ile farkındalık mesajı verdi. 

Başkan İşçimenler, "Biz izlerken utandık" başlıklı bir paylaşımı ile 21 ton kapasiteye sahip yer altı konteynerlerin yanlış kullanımı nedeniyle çöplerin etrafa atıldığına dikkat çekti. 




Görüntülerde sabah saatlerinde başlayan çöp atımlarının günün ilerleyen saatlerinde yanlış kullanım nedeniyle bacağı tıkanan konteyner yerine etrafa atıldığı görülüyor. 



Dönüşüm için açılan çöp poşetlerinin etrafa dağıtılması ile korkunç bir görüntü oluşurken, sabah saatlerinde gelen belediye emekçileri çöpleri toplayıp ortalığı tertemiz hale getiriyor.

Görüntüleri izlemek için aşağıdaki görsele tıklayın>>>
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir