MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Türetken adaylığını açıkladı!
Spor
22 Şubat 2022 Salı 22:07

Karşıyaka'da Türetken adaylığını açıkladı!

Karşıyaka'da perşembe günü yapılacak Divan Kurulu başkanlık seçimleri öncesi kulübün simge isimlerinden Tahir Türetken'in oğlu, camianın sevilen ismi Semih Türetken adaylığını açıkladı. Türetken, "Kenetlenmiş ve özgüveni tam bir KSK'nin aşamayacağı engel yoktur.Son birkaç günkü görüşmelerimde bu heyecanı beklentiyi ve özlemi fazlası ile hissettim" açıklamasını yaptı.

SONKALEİZMİR-Karşıyaka'da Divan Başkanlığı seçimleri öncesi camianın sevilen ismi Semih Türetken başkan adaylığını açıkladı. Yeşil-kırmızılı kulüpte uzun yıllar başkanlık, divan başkanlığı ve yöneticilik yapan, 'Şampiyonlukta etken Tahir Türetken' sloganıyla hafızalara kazınan Tahir Türetken'in oğlu olan Semih Türetken adaylığını şu açıklama ile duyurdu:

"Değerli Karşıyakalılar... Karşıyaka Spor Kulübümüzün 24 Şubat Perşembe günü yapılacak Divan Başkanlık seçimlerine başkan adayı olarak ekibimle birlikte katılmaya karar verdim. Yaşantımın her anında KAF SİN KAF gündeminin içinde oldum. Kulübümüzün çatı organı olarak gördüğüm Divan Kurulu'muzun işlerliğini ve kulübümüze olan katkısını artırmak en fazla önem verdiğimiz hedefimiz olacaktır. Tüzüğümüzün bize verdiği yetkiler ddoğrultusunda yapıcı katkı ve önerilerde bulunmanın sorumluluğunu üstleneceğiz. Kenetlenmiş ve özgüveni tam bir KSK'nin aşamayacağı engel yoktur. Son birkaç günkü görüşmelerimde bu heyecanı, beklentiyi ve özlemi fazlası ile hissettim. Görev süremiz boyunca armamızdaki ATA'mızın emaneti Ay ve Yıldız yegane güç kaynağımız olacaktır."

TÜRETKEN'İN LİSTESİ ŞÖYLE:

Semih Türetken'in listesinde; Hüseyin Uluğ Atasoy, Edhem Fırat Bayraktaroğlu, Tevfik Bayraktar, Yusuf İzzettin Güven, Muharrem Gürbüz, Müfit Arslanalp, Ediz Fuat Baksı, Sadettin Babürhan, Mehmet Mithat Salepçioğlu, Celil Murat Bayar ve Mehmet Doğan isimlerinin yer aldığı açıklandı. 

SARIGEDİK'TEN TAM DESTEK

Divan başkanlığı için adı geçen isimlerden Halil Zeki Osma'nın Türetken lehine çekildiği öğrenildi. Son kongrede kulüp başkanlığına aday olan Emre Sarıgedik'in de  Türetken'e tam destek verdiği belirtildi. Mevcut başkan Fatih Diniz'in yeniden aday olmayacağı ancak adaylık için adı geçen Atakan Karakaplan'ın listesinde olacağı gelen bilgiler arasında.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir