MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Pınar şoku... Bir devir kapanıyor!
Spor
25 Temmuz 2024 Perşembe 20:29

Karşıyaka'da Pınar şoku... Bir devir kapanıyor!

Karşıyaka Spor Kulübü'ne 60 yılı aşkın süredir ekonomik destek veren ve 26 senedir basketbola Pınar markasıyla isim sponsoru olan Yaşar Holding ile kulüp arasında ipler kopuyor. KSK'nin, Avrupa için başka sponsor bulup, sadece lig için devam etme teklifinde bulunduğu holding yönetiminin isim sponsorluğundan çekilme kararı aldığı öğrenildi. Yönetimin de Yukatel markasıyla görüşme halinde olduğu bildirildi. 

SONKALEİZMİR-Basketbolda Pınar isim sponsorluğuyla tarihi başarılar elde eden Karşıyaka'da bir devir kapanıyor. 

Kulübün sevdalısı merhum Selçuk Yaşar'ın etkisiyle 60 yılı aşkın süredir Kaf-Kaf'a ekonomik destek veren Yaşar Holding'in yeni sezonda basketbol isim sponsorluğundan çekilme kararı aldığı öğrenildi. 

Kulüp Başkanı İlker Ergüllü'nün yeni sezon öncesi Avrupa için başka bir sponsor bulup, aynı şartlarda sponsorluğun sadece ligden devam etmesi teklifinde bulunduğu ancak holdingden olumsuz yanıt aldığı bildirildi.

Geçen sezon 90 milyon TL'ye yakın ekonomik destek sağlayan Yaşar Holding'le vergilerin bu paranın içerisinden karşılanması nedeniyle dönem dönem anlaşmazlık yaşayan KSK yönetiminin yeni sezon için Yukatel firmasıyla görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir