MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Doğukan kadro dışı, diğerleri sırada!
Spor
1 Kasım 2021 Pazartesi 20:02

Karşıyaka'da Doğukan kadro dışı, diğerleri sırada!

Karşıyaka yönetimi, iç sahada alınan 4-1'lik Karaköprü Belediyespor yenilgisi sonrası takıma neşteri vurdu. Karakörpü sınavında tek ayağının üzerinde sekerek beyaz noktaya gidip penaltı kaçıran, daha sonra formasını çıkarıp yedek kulübesine doğru fırlatan Doğukan İnci kadro dışı bırakıldı. Yarın toplanacak yönetimin aralarında kaptan Mustafa Aşan'ın da olduğu birkaç oyuncuyu daha kadro dışı bırakmaya hazırlandığı öğrenildi.

SONKALEİZMİR-TFF 3. Lig 3. Grup'ta transfer yasağını kaldırıp 12 takviye ile sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak 10. hafta sonunda 11 puanla liderin 14 puan gerisinde kalan Karşıyaka'da yönetim, kötü gidişin faturasını kesiyor. Kurmayların, son olarak iç sahada alınan 4-1'lik Karaköprü Belediyespor maçında tek ayağının üzerinde sekerek attığı penaltı vuruşunu kaçıran, oyundan alındıktan sonra da formasını çıkarıp yedek kulübesine atan Doğukan İnci'yi kadro dışı bıraktı.

MUSTAFA AŞAN DA TOPUN AĞZINDA

Yönetimin, taraftarın da tepki gösterdiği Doğukan'ın yanı sıra kaptan Mustafa Aşan ile 2 oyuncuyu daha kadro dışı bırakmayı planladığı öğrenildi. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan kaptan Mustafa'nın takım içindeki huzursuzluk nedeniyle kadro dışı bırakılacağı öğrenildi. Yarın toplanacak olan yönetim, Mustafa Aşan ve diğer oyuncularla ilgili kesin kararını netleştirecek. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selami
 2 Kasım 2021 Salı 11:44
Kim kadro dışı birakılacaks kim suresiz takimdan kesilip satılacaksa bir an önce yapilsin kimin kulağı cekilecekse kime ceza verilecekse hemen uygulansin Karşiyakanin tahammülü kalmadi artik
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir