MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Belediyesi ile ilgili çarpıcı iddia... 1.5 milyon TL nerede?
Yerel Yönetimler
5 Şubat 2020 Çarşamba 17:00

Karşıyaka Belediyesi ile ilgili çarpıcı iddia... 1.5 milyon TL nerede?

Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren, maaş ödemesi bile yapmakta zorlanan Karşıyaka Belediyesi ile şok bir iddia ortaya atıldı. Mavişehir'de yeni açılan bir alışveriş merkezi tarafından Karşıyaka Belediyespor'a 1.5 milyon TL bağış yapıldığını öne süren AK Partili Ahmet Uğur Baran, "Başkan Cemil Tugay'dan şeffaf olmasını ve bu parayı nerede kullandığını açıklamasını bekliyoruz" dedi.

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Karşıyaka Belediyespor bünyesindeki amatör branşlarda çalışan 60 antrenörün maaşlarını geç ödemesiyle tepki çeken Karşıyaka Belediyesi, bu kez çarpıcı bir iddia ile gündemde. Karşıyaka Belediyespor'a ilçede yeni açılan bir alışveriş merkezi tarafından 1 milyon 500 bin TL bağış yapıldığını ileri süren Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran, bu paranın akıbetinin belirsiz olduğunu söyledi.
Amatör branşlardaki antrenörlere maaşların geç ödenmesine karşın, 2. Lig'deki basketbol takımında 20 bin TL'ye yakın maaş alanlar olduğunu iddia eden Baran, "Bir tarafta yokluk, bir tarafta bolluk. AK Parti olarak, Karşıyakalılar'ın hakkını, yapılan adaletsizliği sormak bizim görevimiz. Mavişehir'de açılan alışveriş merkezinden bir buçuk milyon TL bağış alındı. Bu para nereye harcanıyor? Her fırsatta ekonomik sıkıntılardan dert yanan Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı kulübün kasasına giren bu miktarla ilgili şeffaf olmaya ve açıklama yapmaya davet ediyorum" dedi.

Ahmet Uğur Baran

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Zülfikar aydın
 5 Şubat 2020 Çarşamba 18:03
HELAL OLSUN REİS AĞZINA SAĞLIK SENİNLE GURUR DUYUYORUM
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir