MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaburun'da vandallar iş başında!
Yerel Yönetimler
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:03

Karaburun'da vandallar iş başında!

Karaburun Mordoğan Mahallesi'nde belediye tarafından yenilenen rekreasyon alanındaki aydınlatma armatürü ve ağaçlara kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, yaşananlara tepki göstererek konunun takipçisi olacaklarını söyledi. 

Mordoğan Kütlücek mevkiindeki çocuk parkı ve rekreasyon alanına gelen kimliği belirsiz kişiler bölgedeki aydınlatma armatürü ve ağaçlara zarar verdi. Armatürü ve ağaç dallarını kıran kişiler daha sonra bölgeden ayrıldı. 


Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yaşananlara tepki gösterdi.

Konunun takipçisi olacaklarını belirten Erdoğan '' Bugün kendini bilmez kişilerin yeni bir vandallığına daha tanık olduk. Mordoğan Mahallemiz Kütlücek Mevkii’nde Belediyemiz tarafından yenilenen çocuk parkı ve rekreasyon alanındaki aydınlatma armatürü ve ağaçlarımız kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı, ağaçlarımızın dalları kırıldı. Sizlerin vergileri ile alınan bu kamu mallarına zarar veren kişileri ve yaptıkları vandallığı şiddetle kınarken, konunun takipçisi olacağımızı da özellikle belirtmek istiyorum'' dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir