MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar seferber...
Yerel Yönetimler
20 Ağustos 2019 Salı 12:22

Karabağlar seferber...

Karabağlar'ın Tırazlı Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar günü ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları sürerken, Karabağlar Belediyesi ekipleri de ilk günden beri desteğini sürdürüyor. Başkan Muhittin Selvitopu da gece gündüz yangın bölgesinde çalışmaları takip ediyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yangının çıktığı bölgede gece-gündüz çalışmaları yerinden takip ediyor. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte önceki gece de incelemelerde bulunan Başkan Selvitopu, bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Selvitopu teşekkür etti

Edinilen bilgiye göre 3 gündür etkisini sürdüren yangının bugün kontrol altına alınması beklenirken, Karabağlar Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve diğer ilçe belediyelerinin ekipleri ile koordineli çalışarak arazözlerle yangın söndürme çalışmalarına desteğini sürdürüyor. Başkan Selvitopu da, çalışmalara katılan ilçe belediyelerinin ekiplerine ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir