MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da vurgun iddialarıyla gündem olmuştu... İŞÇİLERLE DALGA GEÇTİ!
Güncel
21 Ekim 2024 Pazartesi 17:50

Karabağlar'da vurgun iddialarıyla gündem olmuştu... İŞÇİLERLE DALGA GEÇTİ!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın seçim kampanyası için topladığı 25 milyon TL'nin bir kısmını annesinin hesaplarına geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen, belediye şirketi Karbel'in yönetim kurulu üyesi Koray Uğantaş'ın ağabeyi Tuncay Baki Uğantaş skandal bir paylaşıma imza attı. Tuncay Baki Uğantaş, Karabağlar Belediyesi işçilerinin ücretlerini alamadıkları için eylem yaptığı dönemde bir kedi fotoğrafı ile "Yine surat asık. Maaşını alamamış işçi gibi geziyor" paylaşımı yaptı. 

SONKALEİZMİR-Karabağlar Belediyesi işçileri ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle alkışlı-ıslıklı eylem yapıp yönetime tepki gösterirken, belediyenin yönetim kademesine yakınlığı ile bilinen Tuncay Baki Uğantaş'tan skandal bir paylaşım geldi. 

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın seçim kampanyası için iş dünyası ile bazı siyasilerden topladığı 25 milyon TL'nin bir kısmını annesinin hesaplarına geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen Tuncay Baki Uğantaş, evlerine ekmek götüremedikleri için eylem yapan işçilerle dalga geçti. 



T. Baki Uğantaş, sosyal medya hesabından yüzü asık bir kedi fotoğrafı  paylaşıp, "Yine surat asık. Maaşını alamamış işçi gibi geziyor" yorumunu yaptı. 

BİR AYMAZLIĞIN ANATOMİSİ

Paylaşımın ardından Ekşisözlük'te "Bir aymazlığın anatomisi" başlığıyla sohbet başlatılırken birçok kullanıcı T. Baki Uğantaş'a tepki gösterdi. 


"ELİNİZİ EMEKÇİLERİN ÜZERİNDEN ÇEKİN"

Sosyal medyada da Eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, "Zaten Belediyeyi sen, kardeşin Koray ve Gelinin Burcu yönetyor. Sende kapalı kapılar ardında gölge Belediye Başkanlığı yapıyosun!! Göreve Gelir gelmez bütün etkinlik vb şeylerin ihalesini sen aldın Belediye sana para yetiştirmekten işçiye para veremez oldu. Borçsuz devir alınan belediyeyi 6 ay da borç batağına soktuğunuz!! Yetmiyormuş gibi birde maaşlarını ödemediğiniz emekçilerle dalga geçiyorsunuz!!!  Geldiğiniz günden beri maaşları emekçinin emeklerini geciktirdiniz. Ayıptır, yazıktır, günahtır. UĞANTAŞ Ailesi elinizi Belediyeden ve emekçilerin üstünden çekin!!!" (Not: Paylaşımdaki imla hataları kaynağa aittir) paylaşımını yaptı.
 
Tuncay Baki Uğantaş, belediye şirketi Karbel'in yönetim kurulu üyesi olan Koray Uğantaş'ın ağabeyi. Koray Uğantaş'ın eşi Burcu Uğantaş ise Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir