MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaf-Kaf Avrupa'da turladı
Spor
20 Kasım 2019 Çarşamba 23:16

Kaf-Kaf Avrupa'da turladı

ING Basketbol Ligi lideri Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup'ta Hollanda ekibi Donar Groningen'i deplasmanda 62-79'luk skorla geçerek bitime bir hafta kala üst tura çıkmayı garantiledi. Hollanda'da yaklaşık 30 taraftarının desteklediği Kaf-Kaf'ta Morgan ve M'Baye 18'er sayı ile galibiyette baş rol oynadı

SONKALEİZMİR-ING Basketbol Süper Ligi'nde 8 maçın 7'sini kazanarak liderlik koltuğuna kurulan Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup E Grubu'nda Hollanda ekibi Donar Groningen'i deplasmanda 62-79'luk skorla devirerek üst tura çıkmayı garantiledi. MartiniPlaza Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 16-12 geride kapatan yeşil-kırmızılılar soyunma odasına 31-31 eşitlikle girdi.

Üçüncü çeyrekte oyuna ağırlığını koyan Kaf-Kaf final periyoduna 47-51 önde girdi. Son bölümde de üstünlüğünü sürdüren Pınar Karşıyaka sahadan 62-79 galip ayrılmasını bildi. Grupta oynadığı 5 maçta 4 galibiyetle liderliğini sürdüren İzmir ekibi 27 Kasım'da oynayacağı Brussels maçı öncesi üst tura çıkmayı garantiledi.

Yeşil-kırmızılılarda Morgan ve M'Baye 18'er sayı ile oynarken, Taylor 13, Yunus 9, Nusret ise 6 sayı ile galibiyete katkı sağladı. Hollanda ekibinde ise Hammink 15, Love ise 14 sayı attı. Yeşil-kırmızılıları Hollanda deplasmanında yaklaşık 30 kadar taraftarı destekledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir