MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadın boğuluyor sandılar, seks oyuncağı çıktı!
Dünya
23 Haziran 2021 Çarşamba 11:24

Kadın boğuluyor sandılar, seks oyuncağı çıktı!

Japonya’da, arama kurtarma ekibinde çalışan bir grup dalgıç boğulmak üzere olan bir kadın olduğu ihbarı üzerine bölgeye hareket etti. Ekipleri alarma geçiren olayda denizde hareketsiz şekilde duranın bir şişme bebek olduğu ortaya çıktı.

Ülkenin sahil kenti Hachinohe’de yaşayan, 270 binin üzerinde takipçisi olan YouTuber Natsuki Tanaka, yaşanan paniği görüce ‘gerçek bir kurtarma operasyonuna’ tanık olduğunu sandı. İhbar üzerine arama kurtarma ekibi gelmiş ve dalgıçlar suda hareketsiz yatan kadını çıkarmak için denize girmişti. 

O sırada kayıt yapan Tanaka, boğulan bir kadının cansız bedeninin sahile vurduğunu düşündü; yaşıyor olduğu konusunda pek ümidi yoktu. Ancak, sudan çıkarılan bir seks oyuncağından ibaretti. Onu görenler bir kadının yardıma ihtiyacı olduğunu sanıp ‘yanlış alarm’ vermiş, polis, ambulans, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerini oraya yığmıştı.
Yaşananları sosyal medya hesaplarından paylaşan, “Neyse ki yetişkin şişme bebek güvenli bir şekilde sudan çıkarıldı” diyen Tanaka, seks oyuncağının nereden geldiğini, neden suya atıldığını bilmediğini söyledi. 

Tanaka “Birinin boğulma tehlikesi geçirmediğine ve ölmediğine kurtarma operasyonuna şahit olan hepimiz çok sevindik.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir