MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kablolu cinayette kan donduran detaylar...
Güvenlik
17 Haziran 2023 Cumartesi 15:59

Kablolu cinayette kan donduran detaylar...

İzmir'in Urla ilçesindeki kabloyla boğulmuş cesedi bulunan Dudu Y.'nin (21), 4 gün önce ayrı yaşadığı eşi Rıfat Y. (26) tarafından ikna edilerek pansiyona çağırıldığı belirlendi. Rıfat Y. aranırken, Dudu Y.’nin ablası Serpil Metin, "Çiçeğimizi soldurdular. Kardeşime bunu yapanın yakalanıp, idam cezası verilmesini istiyorum" dedi. Şüpheli Rıfat Y. ise polisin yoğun çabası ile Konak'ta yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'ndeki bir pansiyonda meydana geldi. Pansiyon çalışanları 3 gündür kalan Dudu Y.'yi göremeyince, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada bir pastanede garson olarak çalışan Dudu Y.'yi boynuna kablo dolanmış, hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dudu Y.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Dudu Y.'nin cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Bir restoranda pide ustası olarak çalışan ve aynı pansiyonda kalan Dudu Y.'nin eşi Rıfat Y.'ye ise ulaşılamadı.

AYRI YAŞIYORLARMIŞ

Olayla ilgili sır perdesi de aralanmaya başladı. Dudu Y.'nin geçen yıl kasım ayında evlendiği Rıfat Y.'den şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istediği, bu nedenle de 3,5 aydır ayrı yaşadıkları öğrenildi. Çiftin oturdukları kiralık evi de boşaltıp eşyalarını satması üzerine Dudu Y.'nin yakınları tarafından memleketi Çorum'a götürüldüğü belirlendi. Bir süre önce İzmir'e dönen Dudu Y.'yi eşi Rifat Y.’nin 4 gün önce ikna edip, pansiyona çağırdığı belirlendi.

Dudu Y.'nin 1 çocuk annesi ablası Serpil Metin (31), Rıfat Y.'ye tepki gösterip, "Çiçeğimizi soldurdular. Kardeşime bunu yapanın yakalanıp, idam cezası verilmesini istiyorum. Biz o kişiye kızımızı öldürsün diye vermedik. Boşanma sürecindeydi. Kızımızı kandırdı, tekrar birleşti. Bu kişide uyuşturucu satmak, kapkaç ve yaralama gibi her şey var. Kardeşimle görüşmek için çağırmış" dedi.

ŞÜPHELİ KONAK'TA YAKALANDI

Polis ekipleri, kayıplara karışan ve karısını öldürmüş olduğu ileri sürülen Rıfat Y'yi, Konak ilçesinde gözaltına aldı. Şüphelinin işleminin sürdüğü öğrenildi.

Bu arada çiftin 8 ay önce evlendikleri, eşyalarını satıp bir süredir pansiyonda yaşadıkları öğrenildi. Bir restoranda çalıştığı belirtilen Rıfat Y'nin madde bağımlısı olduğu da öne sürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir