MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jesus'un yeni durağı belli oldu!
Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 19:02

Jesus'un yeni durağı belli oldu!

Fenerbahçe ile son maçına çıkmaya hazırlanan Jorge Jesus'un yeni durağı belli oldu. 68 yaşındaki teknik adam, 3 yılda servet kazanacak...

Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray’a kaptıran ve büyük umutlarla başlanan sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Fenerbahçe, tek umudunu Türkiye Kupası finaline bağladı. Teknik direktör Jorge Jesus, 11 Haziran’da Başakşehir ile oynanacak finali kazanarak, Fenerbahçe’ye kupayla veda etmek istiyor.

Suudi medyasında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü olacak. Arabistan, Herve Renard’ın ayrıldığı sonrası, bu yıl Katar’daki düzenlenecek Asya Kupası ve 2026 Dünya Kupası öncesinde bir süredir hoca arayışını sürdürüyordu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı’nın başına geçmek için gün sayıyor.

JESUS’UN KAZANACAĞI YILLIK ÜCRET

Suudi yetkililerle bir araya gelen Jesus, 3 yıllık anlaşmaya vardı ve yıllık 10 milyon euro kazanacak.

2018-19 sezonunda Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımını çalıştıran Jorge Jesus, kariyerindeki ilk milli takım deneyimini yaşayacak.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Mishal, yeni teknik direktörlerinin Avrupa’dan olacağını açıklamıştı. Al Mishal, “Milli takım teknik direktörü temmuz başında açıklanacak.” ifadelerini kullanırken, Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finalinde Başakşehir karşısına çıkacak olan Jorge Jesus, sarı lacivertli takımın başındaki son maçını yaşayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir