MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jandarma kılığına girip 150 bin TL'lik ziynet eşyası çaldılar!
Güncel
5 Mayıs 2023 Cuma 10:12

Jandarma kılığına girip 150 bin TL'lik ziynet eşyası çaldılar!

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde kendilerini jandarma olarak tanıtan 4 kişi vatandaşın 150 bin TL değerindeki ziynet eşyasını korumaya alacağız bahanesi ile alarak kaçtı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşın ihbarı üzerine jandarma operasyon düzenledi. Dolandırıcılar yakalanırken, vatandaşın çalınan ziynet eşyaları tesli edildi. 

Torbalı, Ayrancılar Mahallesi'nde oturan C.A isimli vatandaşın evine gelen ve kendilerini jandarma olarak tanıtan 4 kişi vatandaşın 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşın ihbarı üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. 

Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler zanlıların M.C.A., S.Y., M.T.E. ve N.D. olduğu tespit etti. Şahısların adreslerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 adet şarjörlü av tüfeği, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve çalınan ziynet eşyaları ele geçirildi. 

Jandarmada işlemleri tamamlanan zanlılar adli makamlarca tutuklanırken, vatandaşın çalınan ziynet eşyaları ise kendisine teslim edildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir