MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jale Karasu: ''Bayraklı hak ettiği değere ulaşacak''
Politika
31 Aralık 2023 Pazar 12:47

Jale Karasu: ''Bayraklı hak ettiği değere ulaşacak''

Bayraklı Belediye Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan ve saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Gazeteci Jale Gönüslü Karasu, yeni yıl mesajı yayınladı. Dünya Barış Anıtı’ndan ilçe sakinlerine seslenen Karasu, “Bayraklı, artık hak ettiği değere ulaşacak. Her alanda bunu vatandaşlarımızla birlikte başaracağız. Aydınlık yarınlarda da hep beraber olacağız. 2024’ün tüm güzellikleri yaşamımıza taşımasını diliyorum, yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci Jale Gönüslü Karasu, Bayraklı’nın 24 mahallesinde ziyaretlerine devam ediyor. 13 yıl Bayraklı Belediyesinde Basın Müdürlüğü yaptıktan sonra Menderes Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Basın Müdürlüğü görevini yürütürken istifa ederek Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için kolları sıvayan Karasu, yeni yıla sayılı saatler kala ilçe sakinlerine Dünya Barış Anıtı’ndan seslendi. 

BAYRAKLI HAK ETTİĞİ DEĞERE BİZİMLE ULAŞACAK

Değişimin herkese iyi geleceğini belirterek yeni yıldan barış, huzur ve mutluluk dileyen Karasu, “2024’ün tüm güzellikleri yaşamınıza taşımasını diliyorum. Yeni yılın Bayraklı’ya hizmet yolunda önemli kazanımlarla gelmesini ve aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum. Yeni yıl umarım Bayraklı’nın hak ettiği değeri bulacağı, ticarette, turizmde, kültürde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında adından söz ettireceği bir yıl olur. Bunu birlikte başaracağız. Herkese mutlu yıllar diliyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir