MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirliler dikkat... Meteorolojiden bir uyarı daha!
Güncel
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:11

İzmirliler dikkat... Meteorolojiden bir uyarı daha!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu gece saatlerinden itibaren Ege Bölgesi'nde kuvvetli yağışların görüleceğini duyurdu. İzmir'in kıyı kesimlerinde metrekareye 75 kilogram yağış düşmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Aralık tarihine ilişkin son tahminleri paylaştı. Yapılan duyuruda bu gece saatlerinden itibaren İzmir'de kuvvetli yağış görüleceği belirtildi. Yerel olarak yağışın şiddetleneceği ve metrekareye 75 kilogram yağış düşebileceği ifade edildi. 

Meteorolojiden yapılan açıklama şu şekilde:

''Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra İzmir, Aydın, Manisa’da, yarın (13.12.2022 Salı günü Balıkesir, Bursa ile zamanla Bilecik, Kütahya, Uşak, Muğla, Denizli'nin güney ve batısı, Eskişehir ve Ankara’nın kuzey ve batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), İzmir, Aydın’ın kıyı kesimleri, Manisa ve Muğla çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, Güney Ege kıyı kesimlerinde küçük çaplı dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir