MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirliler Kılıçdaroğlu'nun mitingi sonrası Kordonboyu'nda temizlik yaptı
Güncel
30 Nisan 2023 Pazar 21:49

İzmirliler Kılıçdaroğlu'nun mitingi sonrası Kordonboyu'nda temizlik yaptı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi sonrası bazı yurttaşlar, Gündoğdu Meydanı'nın temizliğine yardım etti. 

SONKALEİZMİR-Gündoğdu Meydanı'nda yüz binlerce kişinin yoğun katılımıyla düzenlenen Millet İttifakı Buluşması sonrası İzmirliler'den örnek bir hareket geldi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin liderleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımıyla yapılan miting sonrası İzmirliler Kordonboyu'nda temizlik yaptı. 



Etraftaki pet şişeler ve çeşitli atıklar vatandaşlar tarafından toplandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından da duyarlı yurttaşlara teşekkür edildi. Açıklamada, "Miting sonrası Kordonboyu alanının temizliğine yardımcı olan hemşehrilerimize minnettarız. Teşekkürler İzmir" denildi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da "Türkiye 14 Mayıs umudunu kazıdığımız Gündoğdu Meydanı'nı tertemiz bırakmamak olmazdı. Bu meydanda daha zafer şarkıları söyleyeceğiz.  Emek veren İzmirlilere teşekkürler" paylaşımını yaptı.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir