MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli şoförler Anık ile devam dedi...
Güncel
9 Ocak 2022 Pazar 19:20

İzmirli şoförler Anık ile devam dedi...

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, rakibine neredeyse yarı yarıya fark atarak güven tazeledi. 16 yıldır oda başkanlığını yürüten Anık, üyelerden 4 yıl için daha güven oyu aldı. Anık, EN Taksi başta olmak üzere çok sayıda dikkat çeken uygulamayı İzmir'de hayata koymuştu.

SONKALEİZMİR- İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulu, Gaziemir'deki Fuar İzmir'de yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı genel kurulda, 1665 üye oy kullandı. Oyların 1645'i geçerli sayıldı. Mevcut Başkan Celil Anık, bu oyların 1028'ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Anık'ın rakibi Özkan Özbay ise 616 oyda kaldı. Rakibine neredeyse yarı yarıya fark atarak güven tazeleyen Anık, 4 yıl daha İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olarak görev yapacak.

16 yıldır koltukta oturan Celil Anık, EN Taksi başta olmak üzere çok sayıda dikkat çeken uygulamayı İzmir'de hayata koymuştu.

Celil Anık'ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Erkan Özkan, Ahmet Gündüz, Abdullah Benli, Mehmet Gülpınar, Mehmet Kemal Atilla, Mustafa Özgalip, Ali Aydıner, Ramazan Bıçakçı ve Mehmet Irmak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir