MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli sendika THY'yi utandırdı!
Güncel
25 Ocak 2020 Cumartesi 15:32

İzmirli sendika THY'yi utandırdı!

Elazığ depreminin ardından milyarlarca liralık bütçeye sahip THY'nin bölgeye gitmek isteyen yurttaşlar için belirlediği fahiş bilet fiyatlarının yankısı sürerken, İzmir'den alkışlanacak bir hamle geldi. Bir sendikanın İzmir şubesi, Elazığ'a gitmek isteyen üyelerinin ve yakınlarının tüm ulaşım masraflarını karşılayacağını duyurdu.

SONKALEİZMİR- Tüm Bel-Sen İzmir 1 No'lu Şube, maddi durumu yetersiz olduğu için Elazığ'daki deprem bölgesine ulaşamayan üyelerine ve yakınlarına çağrı yaptı. Sendika, Elazığ'a gitmek isteyen bu kişilerin ulaşım masraflarını karşılayacağını duyurdu. Tüm Bel- Sen İzmir 1 No'lu Şube'den yapılan açıklamada, "Elazığ'da meydana gelen ve büyük bir alanı etkilemesi nedeniyle 21 yurttaşımızı yitirdiğimiz ve 1000'in üzerinde yaralının olduğu deprem nedeniyle hepimiz çok üzgünüz. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyor tüm yaralı yurttaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm Bel-Sen İzmir olarak, İzmir'den deprem bölgesindeki yakınlarına ulaşmak isteyen ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle ulaşamayan üyelerimize ve yakınlarına destek olmak istiyoruz. 0530 158 2749 nolu telefonu arayıp bizimle iletişime geçenlerin deprem bölgesine ulaşım masrafını sendikamız aracılığı ile karşılayabiliriz. Halkımızın başı sağolsun" mesajına yer verildi.

THY BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Büyük yıkıma ve can kaybına neden olan depremin ardından, yakınları orada bulunan yurttaşların Elazığ'a ulaşımı gündemde yer tutmuştu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Elazığ'a ek sefer uygulanacağını belirterek bilet fiyatlarını 235 liraya sabitlediklerini açıklamıştı. Tepkilerin ardından paylaşımını silen Üstün, bu kez bilet fiyatlarını 150 liraya sabitlediklerini duyurmuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir