MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'e yeni havuz
Spor
6 Ağustos 2019 Salı 12:43

İzmir'e yeni havuz

İzmir'de yaşanan havuz sıkıntısının çözümü konusunda müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Buca Tınaztepe'de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını açıkladı
SONKALE-Alsancak Yüzme Havuzu'nun bitişiğindeki inşaattan kaynaklanan yıkılma tehlikesi nedeniyle kapatılmasıyla İzmir'de ayyuka çıkan havuz sorunu konusunda art arta iyi haberler geliyor. Spor Bakanlığı Halkapınar'da tam olimpik havuz yapımı için proje çalışmalarını sürdürürken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de biri Gültepe'ye olmak üzere iki tam olimpik havuz yaptıracaklarını açıklamıştı. Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü de Buca Tınaztepe Yerleşkesi'ne yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşa edileceğini açıkladı.
1 YILDA TESLİM EDİLECEK 
Yeni havuzun ihalesinin Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İhale Odası'nda 27 Ağustos'ta gerçekleştirileceği belirtildi. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacağı ve işin süresinin 350 gün olacağı duyuruldu. Öğrenciler ile akademik ve idari personelin hizmetinde olan İnciraltı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu bünyesinde bulunduran Dokuz Eylül Üniversitesi, Tınaztepe'de eğitim gören binlerce kişiye de süreç tamamlandığında yüzme imkanı sunacak.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir