MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'e şehit ateşi düştü!
Güncel
4 Haziran 2024 Salı 14:33

İzmir'e şehit ateşi düştü!

Kayseri'de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan albaylar Uğur Yıldız ve Gökhan Özen'in İzmir'de yaşadıkları öğrenildi. Şehitlerin ailelerine acı haber verildi. 

Kayseri'deki 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi eğitim uçağının henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradı. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri uçaktaki pilotlar Hv.Plt.Alb. Uğur Yıldız ve Hv.Plt.Alb. Gökhan Özen'in şehit olduğunu belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ACI HABER İZMİR'E ULAŞTI!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, şehit pilotların İzmir'de ikamet ettiklierini belirterek şu ifadeleri kullandı;

''Kayseri’de 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan kalkan eğitim uçağının düşmesi sonucu Ataşehir Mahallesi sakinlerimizden Hv. Plt. Alb. Uğur YILDIZ ve Örnekköy'de ikamet eden Hv. Plt. Alb. Gökhan ÖZEN şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.''

CENAZELER YARIN

Kayseri'de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan albaylar Uğur Yıldız ve Gökhan Özen için yarın sabah saatlerinde Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda askeri tören düzenlenecek. Şehitlerden Uğur Yıldız'ın cenazesi yarın öğle vakti İzmir Karşıyaka Beşikçioğlu Camisi'nden kaldırılacak. Gökhan Özen ise memleketi Eskişehir'de toprağa verilecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir