MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'den Özkoç'a destek...
Politika
4 Mart 2020 Çarşamba 20:32

İzmir'den Özkoç'a destek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan TBMM’deki basın toplantısı sonrası hakkında soruşturma izni verilen ve dokunulmazlığının kalkması gündeme gelen CHP Grup Başkanvekili Engiz Özkoç’a İzmir'den destek geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekilleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla, 'Yanındayız Özkoç' mesajını verdi. 

İşte o paylaşımlar: 

CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL
"Partimize ve Genel başkanımıza hakaret ederek saldırıda bulunanlar, Grup Başkan Vekilimiz bu hakaretlere kendilerinin diliyle cevap verince ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Önce aynaya bakacaksınız. #SeninleyizEnginÖzkoç"
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT BAKAN
"Nezaket nezaketi, öfke öfkeyi getirir. Sayın @enginozkoc 'un yaptığı konuşma gayet makul bir tepkidir. Sorun arayan bu konuşmayı doğuran konuşmaya baksın. #SeninleyizEnginÖzkoç"
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ATİLA SERTEL
#SeninleyizEnginÖzkoç Biz korkmayız.Biz yılmayız.Sonuna kadar mücadeleye devam.İlk seçimde yıkılıp gideceksin.Bu ülkenin evlatlarına, şehitlerine söylediğin hakaret dolu cümlelerin ise senin utancın olarak kalacak. #SeninleyizEnginÖzkoç
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT
"AKP Genel Başkanı’nın kirli sözlerini kendisine aynen iade ettiği için Gazi Meclis’te linç edilmeye çalışılan Grup Başkanvekilimiz @enginozkoc yalnız değildir! #seninleyizenginözkoçCHP"
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ
"Grup Başkanvekilimiz @enginozkoc‘a yapılan saldırıyı kınıyoruz.18 yıldır yalanla dolanla halkımızı uyutmaya çalışanlara gerçekler ağır geldi. Hedef göstermeyle, tekmeyle, yumrukla korkutamayacağınız halkın sesi var karşınızda. #SeninleyizEnginÖzkoç"
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ KAMİL OKYAY SINDIR
"Sessiz çoğunluğun güçlü sesi, CHP’nin onuru oldun, yanındayız ve #SeninleyizEnginÖzkoç"

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir