MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki büyük vurgun iddiasında yeni gelişme... Konkordato talep etti!
Güncel
22 Ekim 2024 Salı 15:27

İzmir'deki büyük vurgun iddiasında yeni gelişme... Konkordato talep etti!

İzmir'de eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer döneminde kooperatiflerle hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerini yürüten isimlerden Gaziemir Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Serdar Deniz'in topladığı yüklü miktarda parayla kayıplara karıştığı iddia edilmişti. Deniz'in 5 şirketiyle ilgili konkordato talebi için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. 

İzmir'de kooperatif modeli ile yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının Gaziemir Emrez bölgesindeki işlerini yürüten Gaziemir Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Serdar Deniz'in yüklü miktardaki borçları nedeniyle yurt dışına kaçtığı öne sürülmüştü.

CHP İzmir İl Teşkilatı ve birçok siyasi ile yakın ilişkilerde olduğu belirtilen Serdar Deniz'in Aslan Ayaz Filo Yönetimi Araç Kiralama Alım Satım Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Econ Medya İletişim Turizm Promosyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi , Karen Bilişim Enerji İnşaat Mimarlık Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Odesa Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Şehzadeler İç Ve Dış Ticaret Anonim adlı şirketleri için konkordato talebiyle mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. 

Mahkeme, şirketlere geçici mühlet vererek 3 kişilik konkordato heyeti atadı. 

Deniz'in yurt dışına gitmeden önce milyonlarca liralık lüks teknesini Güzelbahçe'de verdiği ruhsatlarla adı 'Beton Kralı'na çıkan Mustafa Günay'a verdiği de iddialar arasındaydı. 

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir