MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki boşanma cinayetinde yeni gelişme!
Güncel
7 Nisan 2024 Pazar 14:20

İzmir'deki boşanma cinayetinde yeni gelişme!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Uğur Yurtseven (33), boşanma işlemlerinin konuşmak için buluştuğu kayınpederi M.S.Ş. (65) ve kayınbiraderi K.Ş. (36) tarafından bıçak ve tabancayla öldürüldü. Cninayet zanlısı kayınpeder ve kayınbirader polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Uğur Yurtseven, boşanma işlemlerini konuşmak için kayınpederi M.S.Ş. ve kayınbiraderi K.Ş. ile sokakta bir araya geldi. Burada, taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Yurtseven’i tabancayla vurup bıçaklayan M.S.Ş. ve oğlu K.Ş., kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Uğur Yurtseven, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Yurtseven'in cansız bedeni, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YAKALANDILAR!
Soğukkuyu Mahallesi'nde dün Uğur Yurtseven'in (33) öldürülmesi olayına ilişkin soruşturma kapsamında olay sonrası kaçtıkları belirlenen Yurtseven'in kayınpederi M.S.Ş. (65) ve kayınbiraderi K.Ş. (36) yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri süren M.S.Ş'nin ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirdiğini öne sürdüğü, K.Ş.'nin ise susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir