MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yangın alarmı!
Güncel
22 Eylül 2021 Çarşamba 17:12

İzmir'de yangın alarmı!

İzmir'in en gözde yerleşim bölgelerinden, son yıllarda hızlı bir şekilde yapılaşmaya açılan Güzelbahçe İlçesi'ne bağlı Yelki bölgesinde yangın çıktı. Yerleşim yerlerine oldukça yakın seyreden yangına 3 helikopter, 1 uçak ve 11 arazözle müdahale edildi. Yangın 18:50 itibarı ile kontrol altına alındı.

Güzelbahçe'nin Yelki semti Bayraktepe Mevkii'nde akşam saatlerinde başlayan maki yangını şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 3 helikopter, 1 uçak ve 11 arazöz ile çok sayıda yer ekibi, Güzelbahçe'ye sevk edildi. Ekipler, yerleşim yerlerine  oldukça yakın ve ağaçlandırma sahasının yanı başında seyreden yangını söndürmek için yoğun mücadele verdi. 

İzmir'in en gözde yerleşim bölgelerinden Güzelbahçe Yelki, son yıllarda hızlı bir şekilde yapılaşmaya açılmıştı. Yanan bölgelerin yakınında deniz manzaralı villalar yapılmaya başlanmıştı.

KONTROL ALTINA ALINDI!

Ekiplerin seferber olduğu yangın 18:50 itinarı ile kontrol altına alındı. Ekiplerin bir süre daha bölgede soğutma çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir