MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de taksi ücretlerinde yeni tarife başlıyor
Ekonomi
25 Kasım 2021 Perşembe 17:28

İzmir'de taksi ücretlerinde yeni tarife başlıyor

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, taksilerde yeni fiyat tarifesinin onaylandığını ve yarından itibaren uygulanmaya başlayacağını açıkladı. Buna göre İzmir'de indi-bindi ücreti 10 TL'den 13 TL'ye, taksimetre açılış ise 4.20 TL'den 4.50 TL'ye yükselecek. Kilometre başına ücret ise 5 TL'den 5.50 TL'ye çıkacak.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurul toplantısında oy birliği ile onaylanan yeni taksi fiyat tarifesi yarından itibaren uygulanmaya başlanacak. 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taksimetre fiyat ayarlamasının onaylandığını belirterek şunları kaydetti: "Açılış ücreti 4.50 TL, kısa mesafe (İndi - Bindi ) 13 TL, bekleme ücreti 0.40 TL, km ücreti 5.50 TL olacaktır. Taksimetre ayarları Çınarlı eski vize yerinde 26 Kasım 2021 Cuma Günü (Yarın) 08:30 itibariyle başlayacak ve cuma, cumartesi günü de devam edecektir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir