MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de şok intihar!
Güvenlik
23 Ekim 2019 Çarşamba 12:11

İzmir'de şok intihar!

İzmir'deki Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde görev yapan psikiyatri hekimi, uzman doktor Zeynep Bodur, 12'nci kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar ettiği belirtildi

SONKALEİZMİR- Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ni yasa boğan acı haber İzmir Karşıyaka'dan geldi. 1 çocuk annesi, psikiyatri hekimi uzman doktor 47 yaşındaki Zeynep Bodur'un Mavibahçe'de 12'nci katta bulunan evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdiği bildirildi. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Bodur'un intiharı yakın çevresinde ve görev yaptığı hastanede şok etkisi yarattı.

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında Mavişehir Mahallesi 2040/4 Sokak'taki lüks sitede meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra oğlu ile birlikte yaşayan Zeynep Bodur, henüz kesin olarak belirlenemeyen nedenle 12'nci kattaki dairenin balkonundan beton zemine düştü. Site sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bodur'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bodur'un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, Bodur'un intihar etttiği ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir