MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de salon krizi!
Güncel
20 Kasım 2021 Cumartesi 16:09

İzmir'de salon krizi!

İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin Elhamra salonunda İzmir Şehir Tiyatrosu’nun temsilleri için yapılan tahsis, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü emri ile askıya alındı. Yaşanan bu gelişme üzerine İzmir Şehir Tiyatroları, 21-28 Kasım tarihleri arasında Elhamra Sahnesi’nde oynanacak Azizname oyununun Kültürpark İzmir Sanat’a alındığını duyurdu.  

İzmir Şehir Tiyatrosu, iki kurumun yöneticileri arasında uyum içinde gerçekleştirilen bir geçici program içinde, ayda 2 hafta olmak üzere, Elhamra salonunda temsiller vermeye başlamıştı. İzmir Şehir Tiyatrosu 1 Ekim’deki açılışını da yine bu çerçevede Elhamra Salonunda yapmıştı.

İzmir Devlet Opera ve Balesi, yeni binasına geçeceği için, gelecekte Elhamra salon ve binasının İzmir Şehir Tiyatrosu ile ortak kullanımı için bir protokol hazırlanmış, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan’ın onayına sunulmuştu. Ancak Karahan’ın ilgili protokolü imzalamadığı; tiyatronun biletleri satışa çıkmış olan temsilleri için de kayıtsız kalarak salonu açmadığı iddia edildi.

Yaşanan salon krizinin ardından İzmir Şehir Tiyatroları, 21-28 Kasım tarihleri arasında Elhamra Sahnesi’nde oynanacak Azizname oyununun Kültürpark İzmir Sanat’a alındığını duyurdu.  


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir