MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de korkunç ölüm!
Güncel
6 Aralık 2023 Çarşamba 09:40

İzmir'de korkunç ölüm!

İzmir Tire’de bağ evinde çıkan yangında 44 yaşındaki 2 çocuk sahibi İbrahim Dikeroğlu adlı çiftçi alevlerin arasında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

İzmir'in Tire ilçesinde İbn-i Melek mahallesi, Yahşi Bey mevkii kırsalında sabaha karşı yaşanan olayda bir çiftçi hayatını kaybetti. İddiaya göre, eşinden ayrıldıktan sonra kendisine ait iki katlı bağ evinde yaşayan Dikeroğlu arkadaşlarıyla birlikte gece geç saatlere kadar sohbet etti.

Arkadaşlarının evden ayrılmasından sonra uykuya dalan talihsiz adam sobadan çıktığı zannedilen yangına uykusunda yakalandı. Alevlerin arasında kalan çiftçi Dikeroğlu, feci şekilde yanarak can verdi.

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ

Evin yandığı ancak sabah saatlerinde anlaşıldı. Telefonlarına cevap alamayan aile yakınları eve geldiklerinde acı manzara ile karşılaştı.

Jandarma ekipleri evde yanmış cesedi buldu. Ceset detaylı otopsi ve DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangında bahçedeki güvenlik kamerasının hasar almadığı, görüntülerin ise yetkililerce incelendiği bildirildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

(YENİ ASIR)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir