MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de hüzünlü veda... Tabutunu kadınlar taşıdı!
Güncel
9 Ocak 2023 Pazartesi 15:23

İzmir'de hüzünlü veda... Tabutunu kadınlar taşıdı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde tabancayla vurularak öldürülen Necmiye Vural toprağa verildi. Vural'ın tabutunu kızının da aralarında olduğu kadınlar taşıdı. 

Alınan bilgiye göre, 7 Ocak'ta Limontepe Mahallesi'nde ikamet eden Necmiye Vural (40) ile eve gelen eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Mehmet A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadının evde bulunan oğlu ve kızının araya girmeye çalıştığı, zanlının yanındaki tabancayla Vural'a iki el ateş ederek kaçtığı öğrenildi. Sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vural, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Necmiye Vural'ın cenazesi, otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

Vural için Limontepe Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Burada Vural'ın kızları Selin Elalmış, Zeynep ve oğlu Mehmet İçen'in üzüntü yaşadığı görüldü.

Necmiye Vural'ın tabutunu kızı Selin Elalmış'ın da aralarında bulunduğu kadınlar taşıdı. Vural'ın cenazesi, daha sonra Buca ilçesindeki Kaynaklar Mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir