MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de göçmen kaçakçılarına operasyon!
Güncel
29 Ağustos 2022 Pazartesi 15:49

İzmir'de göçmen kaçakçılarına operasyon!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda İzmir'de düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 6 şüpheliye ait adreslerde arama yapıldı. Gözaltına alınan 4 kişi mahkemece tutuklanırken, diğer 2 zanlının operasyon sırasında cezaevinde olduğu öğrenildi. 

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı tarafından Karaburun, Seferihisar ve Muğla'nın Marmaris ilçelerinde göçmen kaçakçılığı yapan şebekenin çökertilmesi için çalışma başlatıldı. 3 aylık çalışmanın ardından 2'si halen cezaevinde bulunan 6 kişinin ev ve araçlarında arama yapıldı. 

İ.E, S.T.I, T.K ve U.G.G isimli şahıslar gözaltına alınırken aramalarda  13 adet cep telefonu,  11 adet sim kart,  17 adet hafıza kartı ve flash bellek, 1 adet laptop bilgisayar, - 1 adet el telsizi, 4 adet tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen heykel obje, 13 adet 6.35 mm. çapında tabanca fişeği, 63.2 gram kubar esrar maddesi, 4 adet uyuşturucu aparatı, - 24 bin400 TL, 3 adet suçta kullanılmış teknelere ait alım/satım vekaletnamesi, 2 adet suç unsuru taşıyan doküman ve defter ele geçirildi.


Gözaltına alınan 4 şipheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir