MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de fırtına ve sağanak kabusu.. DENİZ TAŞTI!
Güncel
5 Şubat 2020 Çarşamba 16:51

İzmir'de fırtına ve sağanak kabusu.. DENİZ TAŞTI!

İzmir'de şiddetli fırtına ve sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, tüm vapur seferleri iptal edildi. Kültürpark Fuar'da dev bir çam ağacı devrildi. Olayda şans eseri can ve mal kaybı yaşanmadı. Hatay'da ise bir aracın üzerine ağaç devrildi. Bostanlı-Mavişehir ve Alsancak Liman bölgesinde de deniz taştı. Ortaya korkutan görüntüler çıktı.

SONKALEİZMİR- İzmir’de sabah saatlerinde başlayan kuvvetli lodos ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bostanlı-Mavişehir ve Alsancak Liman bölgesinde deniz taştı. Bir çok bölgede ağaçlar kökünden söküldü, çatılar uçtu. Kültürpark'ta ise dev bir çam ağaç devrildi. Yürüyüş yolu ile banklarının hemen yanında yaşanan olayda şans eseri can ve mal kaybı yaşanmadı. Konak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin devrilen ağaca kısa süre içerisinde müdahale ettiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, fırtına ve sağanak nedeniyle vatandaşları uyardı. Gökçe, "Ekiplerimiz yaşamın olumsuz etkilenmemesi için görevde! Lütfen dikkat!" dedi.

Konak Hatay'da bazı ağaçlar devrildi. Ağaçlardan biri üzerine düştüğü otomobilde maddi hasara neden oldu. Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde de Acil Müdahale birimi oluşturulduğu bildirildi. Fırtınanın etkisi geçene kadar meydana gelecek tüm olumsuzluklara bu birim müdahale edecek. Birim 7/24 görev yapacak. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, fırtınayı en az hasarla atlatmak için gerekli önlemlerin alındığını hatırlatarak, vatandaşları da dikkatli olmaları için uyardı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tuncay
 5 Şubat 2020 Çarşamba 20:10
Eşen rüzgar lodos değildi. Keşişlemedir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir