MENÜ
İzmir 29°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de evlat dehşeti: 6 aylık hamile annesini 15 yerinden bıçakla yaraladı
Güncel
26 Ağustos 2022 Cuma 09:24

İzmir'de evlat dehşeti: 6 aylık hamile annesini 15 yerinden bıçakla yaraladı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 18 yaşındaki Y.A. (18), 6 aylık hamile annesi E.Y.'yi (35) bıçakladı. 15 yerinden bıçakla yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, oğlu Y.A. gözaltına alındı. Anne karnındaki bebek ise doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay saat 21.30 sıralarında Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde meydana geldi. 6 aylık hamile olan E.Y., iddiaya göre ilk eşinden olan oğlu Y.A. ile henüz belirlenemeyen neden tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Y.A., bıçakla annesine saldırdı. Anne E.Y., çığlık atarak yardım isterken, art arda aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. E.Y.'nin çığlıkları duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri şüpheli evde bulunan Y.A.'yı suç aleti ile gözaltına aldı. Yaralı E.Y. ise sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan talihsiz kadının 15 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

BEBEK KURTARILAMADI

 

Anne E.Y.’nin tedavisi sürerken, doktorların çabalarına rağmen bebeği kurtarılamadı. E.Y.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir