MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de dikkat çeken ziyaret! Soyer oraya gitti ve tek tek anlattı..
Yerel Yönetimler
13 Haziran 2019 Perşembe 13:16

İzmir'de dikkat çeken ziyaret! Soyer oraya gitti ve tek tek anlattı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, seçim süresi boyunca kendisiyle ilgili çok sert eleştiriler yönelten, hatta yurttaşlara "ona oy verip 5 yıl daha kaybetmeyin" diye çağrıda bulunan, hükümete yakın Yeni Asır Gazetesi'ni ziyaret etti. Tek başına gazete binasına giden Soyer, burada sorulan çetin soruları yanıtladı.

SONKALE- Kentteki tüm sivil toplum kuruluşları, odalar, borsalar ve basın kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Soyer, seçim süresi boyunca kendisiyle ilgili çok sert eleştiriler yönelten, hükümete yakın Yeni Asır Gazetesi'ni ziyaret etti. Seçim kampanyası boyunca kendisine yönelik "Kandil'in adayı" gibi hafızalarda kalan manşetler atan ve hatta yurttaşlara "ona oy verip 5 yıl daha kaybetmeyin" diye çağrıda bulunan gazetenin yöneticileri ile buluşan Tunç Soyer, çalışanlarla da hatıra fotoğrafı da çektirdi. Gazete, Soyer'in ziyaretini manşetinden bu şekilde duyurdu.

HAVARAY GAZİEMİR'DEN
Cesur çıkışıyla şaşırtan Soyer, ziyarette, şato tahsisi, trafik, çöp ve koku gibi konularda yöneltilen çetin sorulara tek tek yanıt verdi. Alsancak Gar önü, Karşıyaka İskele önü ve Basmane Meydanı'nda trafiği 2 yıl içinde yer altına alacaklarını anlatan Başkan Soyer, Havaray projesine de Gaziemir'den başlanacağını duyurdu. Eski Başkan Aziz Kocaoğlu'nun maliyetli olduğu gerekçesiyle Havaray projesini iptal ettiğinin hatırlatılması üzerine Soyer, "Benim yaptığım araştırma, havarayın maliyeti metronun kilometre başına düşen maliyetinden çok daha düşük. Aziz Bey nereden aldı o fiyatı bilmiyorum. Ben de ESBAŞ-Fuar İzmir arasındaki 2.3 kilometrelik hatla başlatacağım bu uygulamayı. Görüştüğümüz firmalar daha fazlasına talip. Ama ben deneme yapılsın istiyorum. Tamamen bitmiş bir işi İzmir görsün. Biz de maliyetleri görelim" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir